Bouwadvies

Bouwadvies en planuitwerking

Bouwadvies omvat een heel breed terrein. Hieronder staan enkele voorbeelden waarvoor u bij COR terecht kunt. Staat wat u zoekt daar niet tussen, neem dan contact op over wat COR voor u kan betekenen.


Technisch advies

Technisch advies omvat een heel breed terrein. Of het nu gaat om het oplossen van een lastig bouwdetail of een inspectie voor herstel van een (oud) gebouw, met het advies van COR kunt u verder. Ook een second opinion op een bestaand plan of een …. behoort tot de mogelijkheden.


Kostenramingen

U wilt vooraf weten wat uw project gaat kosten. COR is op de hoogte van prijsontwikkelingen in de bouw en budgetteert ook de bijkomende kosten als honoraria, leges, aansluitkosten en zo u wilt verhuiskosten, inventariskosten en kosten van terreininrichting. Dus geen financiële verrassingen achteraf!


Technisch ontwerp

Het technisch ontwerp vormt de schakel tussen concept en uitvoering. COR werkt dit compleet uit in bestekken, tekeningen en details. Inclusief de materialisatie, de constructie, de bouwfysica en technische installaties. We maken hierbij waar nodig gebruik van de kennis van vakspecialisten. In het technisch ontwerp komen allekennis en ervaring bij elkaar. Het is dé specialiteit van COR en het hart van uw project.


Programma van eisen

Het Programma van Eisen is de basis van uw project. Hierin wordt samen met u goed in kaart gebracht wat u wilt en wat u nodig heeft. Daardoor wordt vertraging tijdens de bouw of kostenoverschrijding door onnodige tussentijdse wijzigingen voorkomen. Een winstpunt voor u!